انواع پلو با مرغ ریش ریش چی بپزم؟ + 20 ناهار برنجی با مرغ ریش ریش

تاریخ : 1404.05.19
نویسنده : AdoniS
نظرات : 0

درست کردن غذا با مرغ ریش ریش با برنج برای وقت‌هایی که سینه مرغ آبپز شده دارید و نمی‌خواهید خودتان را اذیت کنید و در تکاپوی تهیه خورشت باشید، بهترین ایده است. عدس پلو، استانبولی، برگ دلمه، دمی گوجه، زرشک پلو و کشمش پلو جزو بهترین غذاهای برنجی با مرغ ریش شده هستند. در ادامه لیست انواع پلوها با مرغ ریش شده را برای شما بررسی کرده‌ایم و دستورپخت آن‌ها را آورده‌ایم. 

لیست غذا با مرغ ریش ریش با برنج

  1. هویج پلو با مرغ ریش شده
  2. ته چین مرغ ریش ریش
  3. آلبالو پلو با تکه‌های مرغ پخته
  4. کشمش پلو شیرازی
  5. کلم پلو با مرغ ریش ریش
  6. نخود پلو با مرغ خرد شده
  7. سبزی پلو با مرغ ریش ریش
  8. کشمش پلو با مرغ ریش ریش
  9. عدس پلو
  10. استانبولی با مرغ ریش ریش
  11. شوید پلو با مرغ ریش ریش و سیب زمینی
  12. لوبیا پلو با مرغ خرد شده
  13. قاطی پلو با مرغ ریش ریش
  14. دمی گوجه با مرغ ریش ریش
  15. مرصع پلو با مرغ ریش ریش
  16. باقالی پلو
  17. ماش پلو با مرغ ریش ریش
  18. رشته پلو با مرغ ریش ریش
  19. برگ دلمه با مرغ ریش شده
  20. زرشک پلو با مرغ ریش ریش

1- هویج پلو با مرغ ریش شده

انواع پلو با مرغ ریش ریش

 

ناهار سریع چی درست کنم با مرغ ریش ریش؟ هویج پلو با مرغ ریش شده، یکی از غذاهای اصیل در سفره ایرانی است که با ترکیبی هنرمندانه از طعم‌های شیرین و نمکین، طعم و مزه بی‌نظیری دارد. این غذا که اصالت آن به دوران قاجار بازمی‌گردد، در گذشته بیشتر به عنوان یک خوراک مجلسی در اعیاد و مراسم‌های خاص طبخ می‌شد و امروزه نیز به عنوان گزینه‌ای محبوب برای سرو در مهمانی‌ها و وعده‌های غذایی خانوادگی به شمار می‌رود. برای تهیه کردن هویج پلو با مرغ ریش شده به مواد زیر نیاز دارید:

  • برنج 
  • هویج به صورت خلالی یا رنده شده
  • گوشت مرغ
  • زعفران دم‌کرده
  • دارچین، نمک و فلفل 
  • خلال پسته، بادام و زرشک

برای تهیه هویج پلوی خوشمزه با مرغ ریش شده می‎توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  • ابتدا، مرغ به همراه پیاز و ادویه‌جات پخته و سپس ریش ریش کنید. 
  • همزمان، هویج‌های خلال یا رنده شده در کره یا روغن تفت دهید تا نرم و شیرین شوند. 
  • برنج را نیز به شیوه متداول آبکش کنید. سپس، برنج آبکش شده را به صورت لایه‌لایه با مرغ ریشی و هویج تفت داده شده را در دیگ چیده و برای دم کشیدن نهایی روی حرارت ملایم قرار دهید. 
  • این پلو را پس از دم کشیدن، در دیس کشیده شده و با زرشک تفت داده شده و خلال‌های پسته و بادام تزئین و سرو کنید. 

2- رشته پلو با مرغ ریش ریش

رشته پلو با مرغ ریش ریش، یکی از خوش‌طعم‌ترین غذاهای ایرانی است که با ظاهری زیبا و عطری دل‌انگیز، جایگاه خود را در میان خانواده‌های ایرانی، حفظ کرده است. این غذای برنجی با مرغ ریش شده که ترکیبی هنرمندانه از برنج، رشته‌های پلویی برشته و گوشت لطیف مرغ است، نه تنها یک وعده غذایی، بلکه نمادی از فرهنگ و سنت‌های ریشه‌دار ایرانی به شمار می‌رود. 

پخت رشته پلو از دیرباز در فرهنگ ایران، به‌خصوص در آستانه سال نو و ایام نوروز، مرسوم بوده است. در باور عامیانه، خوردن رشته پلو در شب چهارشنبه‌سوری یا روز اول سال نو، به این نیت انجام می‌شود که "سررشته کارها" در سال جدید به دست آید و امور زندگی با موفقیت و به سامان پیش برود.

3- لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

انواع پلو با مرغ ریش شده

لوبیا پلو با مرغ ریش ریش، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در سفره ایرانی است که با لوبیای سبز تازه و خرد شده، درست می‌شود. این غذای برنجی با مرغ ریش شده را در اکثر مواقع می‌توانید در کنار سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو کنید تا طراوت و تازگی این چاشنی‌ها، لذت صرف آن را دوچندان کند. مواد لازم برای لوبیا پلو با مرغ ریش ریش عبارتند از:

  • برنج
  • سینه مرغ
  • لوبیا سبز
  • پیاز
  • رب گوجه فرنگی
  • زعفران دم کرده
  • روغن
  • نمک، فلفل و زردچوبه 

4- سبزی پلو با مرغ ریش ریش

سبزی پلو با مرغ ریش ریش، یکی از غذاهای خوش‌طعم ایرانی است که در مناسبت‌های خاص مانند شب عید، طرفداران زیادی دارد. این غذا، ترکیبی از برنج، سبزی‌های معطر و مرغ ریش ریش شده است که طعمی بی‌نظیر دارد. برخلاف لوبیا پلو، در این غذا از سبزی‌های تازه و معطر استفاده می‌شود که عطر و بوی فوق‌العاده‌ای به غذا می‌بخشند. برای تهیه سبزی پلو با مرغ از ترکیب سبزی‌های زیر استفاده می‌شود:

  • تره: این سبزی، یکی از اجزای اصلی سبزی پلو است و طعمی تند و تیز به غذا می‌دهد.
  • جعفری: جعفری با عطر و طعم ملایم خود، به تعادل طعم‌ها در سبزی پلو کمک می‌کند.
  • گشنیز: این سبزی، عطری خاص و دلپذیر به غذا می‌بخشد و طعم آن را منحصر به فرد می‌کند.
  • شوید: شوید، یکی دیگر از سبزی‌های اصلی سبزی پلو است و طعم و عطر غالبی نسبت به سایر سبزی‌های تازه در این غذا دارد.
  • سیر تازه: استفاده از چند حبه سیر تازه، عطر و طعم سبزی پلو را دوچندان می‌کند.
  • شنبلیله: مقدار کمی شنبلیله، طعم و عطر سبزی پلو را تکمیل می‌کند.

5- قاطی پلو با مرغ ریش ریش

قاطی پلو در آشپزی ایرانی، یک عنوان کلی برای انواعی از پلوهای مخلوط است که در آن‌ها برنج با مواد گوناگونی چون سبزیجات، حبوبات و انواع گوشت ترکیب و طبخ می‌شود. قاطی پلو با مرغ ریش ریش، یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین انواع غذاها با مرغ ریش شده است. در تهیه این غذای برنجی، گوشت مرغ پس از پخته شدن به صورت رشته‌های نازک و ریش ریش درآورده و به عنوان پروتئین اصلی به برنج و سایر ترکیبات اضافه می‌کنید. یکی از مشهورترین نمونه‌های قاطی پلو با مرغ ریش ریش، لوبیا پلو است.  

6- شوید پلو با مرغ ریش ریش و سیب زمینی

شوید پلو با مرغ ریش ریش و سیب زمینی، یکی دیگر از غذاهای ایرانی با مرغ ریش شده است که با ترکیبی از شوید، مرغ و سیب زمینی درست می‌شود. این غذای برنجی با سینه مرغ پخته شده در فصول سرد سال، بسیار دلچسب است و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مقوی می‌توانید درست کنید.

دسته بندی :  مقالات

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا